Koju ste igru nedavno kupili?

Teme vezane uz igre, igranje, druženje, obitelj i psihologiju igranja
Odgovori
joezg
Reactions:
Ima zahvala: 24 puta
 pohvaljen: 201 put
Kontakt:

Re: Koju ste igru nedavno kupili?

Post Postao/la joezg »

grof je napisao/la:Igra mi je danas stigla!. Sve je u najboljem redu, iako je pošiljka bila sva podrapana. Srećom, kutija je metalna :)
Meni je pošiljka iz engleske došla koji dan kasnije isto nakon podosta vremena i isto prilično izubijana (igra je srećom bila dobro zaštićena).

Međutim stigla mi još jedna pošiljka iz engleske u normalnom roku i normalnom stanju.

Sve u svemu, u zadnje vrijeme dosta kupujem na aukcijama na BGG-u:

Kao što sam već napisao, stigli su mi:
  • Strasbourg - vrlo zgodan euro s inovativnom aukcijom, produktivnog autora Stefana Felda
  • Ra - fantastična aukcijska igra starog majstora Reinera Knizie
a u međuvremenu još i:
  • Yspahan - euro s kockicama koje se koriste prilično inovativno i malim drvenim devama
  • Tichu - vrlo zanimljiva kartaška igra koju sam definitivno preplatio, a može se igrati i s običnim špilom od 52 karte
  • Perudo (Liar's Dice) - Igra blefiranja i vjerojatnosti s gomilu kocaka. Ovo smo već i ranije igrali, ali sam je uzeo zbog kocaka, čaša za kocke i službenih pravila, a bila je jako jeftina.
I ovdje na forumu sam ulovio neke ponude:
  • Small World: Tales and Legend i Leaders of the Small World - vrlo povoljno, pogotovo s obzirom da su leadersi OOP i mnogi kolekcionari ih žele nabaviti.
  • Quarriors - Ultrazabavna i jednostavna igra. Dominion, samo s kocakama umjesto karata i većom interakcijom.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Ima zahvala: 1622 puta
 pohvaljen: 2445 puta
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Narucih The Village od Pegasus Spiela. S dostavom 50€, sto nije malo, ali zanima me ovogodisnji Kenerspiel ;)
Trebala bi doci do kraja 8. mjeseca
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
miljenko
Reactions:
Ima zahvala: 979 puta
 pohvaljen: 336 puta
Kontakt:

Post Postao/la miljenko »

Space Empires 4X nazalost prvi print run ali zato je bila jako jeftina... preko ebay-a... oko 300kn sa dostavom. Jedva cekam isprobati igru, navodo jako podsjeca na PC igru master of orion sto mi je bila jedna od drazih strateskih civ igara... nadam se samo da nece biti previse "war game" za ekipu s kojom igram.... a ako i hoce, igra navodno ukljucuje 3 solo scenarija....
buraz
Reactions:
Ima zahvala: 403 puta
 pohvaljen: 114 puta
Kontakt:

Post Postao/la buraz »

Caylus, Cafe international, Summeria, Mississipi queen i Java :$

Od sad nema više kupovanja!
slika
Grufnar
Reactions:
Ima zahvala: 0
 pohvaljen: 1 put

Post Postao/la Grufnar »

Šah! Komada 2! :D

Al stvarno su super, rucni rad.
Dread24
Reactions:
Ima zahvala: 56 puta
 pohvaljen: 40 puta
Kontakt:

Post Postao/la Dread24 »

Kupljen Uno DIce! :D Već odavno ga želim, napokon su ga dobili u Mullera! (inače, bar u Splitskom, su posložili dio sa igrama. one putne igre, od po 40ak kn, su dobile svoje police i konačno su složene, lipo i pregledno ) :thumbs

I na Unu su pravila, standardno, glupo prevedena. Ali čini mi se dosta jednostavna igra, tako da ne bi triba bit problem. :D
Bolje izdati knjigu nego prijatelja!
joezg
Reactions:
Ima zahvala: 24 puta
 pohvaljen: 201 put
Kontakt:

Post Postao/la joezg »

Nekoliko OOP naslova, a sve na BGG aukcijama:
  • Poseidon's Kingdom i Antics! od braće Lamont - obje su izdane u samo cca 1000 primjeraka.
  • Luna - Po nekima najbolja igra Stefana Felda. OOP, ali priča se da će skoro novo izdanje.
  • Tikal i Maharaja - Igre poznatog autora W.Kramera.Tikal je osvojio SdJ 1999.
  • Wizard - Jednostavna kartaška igra.
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Tikal je davnih dana (prije jedno 10-tak godina) bio prvi moderni euro kojeg smo moja draga i ja stjecajem okolnosti uspjeli ugrabiti u danas već nepoznatom Segro-u.
Igra me tada (a i sada!) toliko oduševila da sam se pitao, pa gdje se može nabaviti još ovakvih naslova i ima li ih uopće. :)
Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
Vicko
Reactions:
Ima zahvala: 312 puta
 pohvaljen: 73 puta
Kontakt:

Post Postao/la Vicko »

Kupih si jednu malu apstraktnu igru zvanu Othello. Zgodna je. :)
grof
Redovni član udruge
Reactions:
Kontakt:

Post Postao/la grof »

Vicko je napisao/la:Kupih si jednu malu apstraktnu igru zvanu Othello. Zgodna je. :)
Reversi ili Othello. Meni jako draga igra koja mi je obilježila i djetinjstvo i vojni rok!
Odgovori

Natrag na “Općenito o igrama i igranju”