ja sam zaSheflya je napisao/la: 30 tra 2024, 13:50 vidim da su promo karte ponovo postale dostupne: https://shop.direwolfdigital.com/collec ... promo-pack
obzirom da je shipping 30€ to se isplati uzeti samo ako nas se više skupi. ima li zainteresiranih?
Dune Imperium
- rhogam
- Reactions:
- Ima zahvala: 84 puta
- pohvaljen: 179 puta
- Kontakt:
Re: Dune Imperium
- Sheflya
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 10 puta
i frend je zainteresiran tako da nas je ukupno 4.
ako vam je to ok, provjerim finalnu cifru koju će mi izbacit, šaljem IBAN i nakon vaše uplate naručujem.
ako vam je to ok, provjerim finalnu cifru koju će mi izbacit, šaljem IBAN i nakon vaše uplate naručujem.
- Silenus_17
- Reactions:
- Ima zahvala: 4 puta
- pohvaljen: 6 puta
- Kontakt:
- Sheflya
- Reactions:
- Ima zahvala: 2 puta
- pohvaljen: 10 puta
kontaktirao sam support sa upitom da još nešto dodatno ubacim u narudžbu pa čekam njihov odgovor i šaljem podatke kad mi odgovore.
vama se ništa ne mijenja oko cijene ako prođe, a ako ne onda naručujem klasično preko webshopa.
vama se ništa ne mijenja oko cijene ako prođe, a ako ne onda naručujem klasično preko webshopa.
- DarkDefender
- Reactions:
- Ima zahvala: 309 puta
- pohvaljen: 527 puta
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 488 puta
- pohvaljen: 188 puta
- Kontakt:
Da, baš tražio, nema ga po dućanima. :/ Tu i tamo lokalizirana verzija, na Philibertu je samo francuska.DarkDefender je napisao/la: 13 svi 2024, 13:44 Rise of Ix vec neko vrijeme nigdje ne vidim. Zna li netko kad ce reprint?
Opcije su koliko vidim trenutno amazon, ebay ili drito s direwolf stranice, imaju ga u zalihama, no tu će nabit i porez uz šiping.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Zorzy za post:
- DarkDefender