koji cringe je to bio, good old times
eto, ja ipak mislim da su cijene previsoke, odnosno nisu realne, jer realna cijena znaci da je kupac spreman platit, a ocito nije
Ja bi ipak rekao da svatko treba formirati cijene svojih igara kako on želi, njegova stvar. Hoće li prodati ili neće, opet njegova stvar.gogo666 je napisao/la:Pa da, kad formiras cijenu trebaš ju formirati po trenutnom trzistu, a ne trzistu u trenutku tvog troska nabave
Ja bi jos dodao da je "trenutno trziste" sirok pojam. Ima igara za koje postoji mali interes, ali kad se nadje netko tko zeli kupiti, spreman je platiti vecu cijenu. U tom slucaju nema nista lose u tome da prodavac ceka sa snizavanjem cijene ako mu se ne zuri.priroda15 je napisao/la: 12 lip 2024, 19:29Ja bi ipak rekao da svatko treba formirati cijene svojih igara kako on želi, njegova stvar. Hoće li prodati ili neće, opet njegova stvar.gogo666 je napisao/la:Pa da, kad formiras cijenu trebaš ju formirati po trenutnom trzistu, a ne trzistu u trenutku tvog troska nabave
Sent from my SM-G990B using Tapatalk
Zaboravio si i poznatu krilaticu uz ovo - "znalci će znati o čemu se tu radi!"gogo666 je napisao/la: 12 lip 2024, 15:14 haha, u gitaristickim krugovima je taj fenomen da je polovna igra "ista ili bolja od nove" bio u obliku "gitara spremna za svirku"
koji cringe je to bio, good old times
Džaba.Mago de Umago je napisao/la: 16 lip 2024, 13:52 Ajde kad već o tome pričamo...koliko bi po vama bila rneka fer cijena za npr. Bora Boru?