Terraforming Mars
- Antomon
- Reactions:
- Ima zahvala: 1238 puta
- pohvaljen: 933 puta
- Kontakt:
Re: Terraforming Mars
Poslao sam upit za print neopren matova kod Ars Kopije, kažu: "Poštovani, minimalno treba naručiti 3m2, cijena po m2 iznosi 33,18€+pdv"
Što znači oko 125 eura za 6-7 matova, što mi djeluje dosta.
Da li je netko uzimao nedavno nešto kod njih, čisto me zanima ovaj skok u cijeni ?
Da li je netko uzimao nedavno nešto kod njih, čisto me zanima ovaj skok u cijeni ?
- Oilegak
- Reactions:
- Ima zahvala: 26 puta
- pohvaljen: 59 puta
Ako je netko zainteresiran ja bi uzeo 3, 4 mape. Cijena je malo paprena ali na fyxshopu je jedna 21.5 eura (i trenutno ih nema) pa ti dodje na isto...Antomon je napisao/la: 27 tra 2024, 01:11 Poslao sam upit za print neopren matova kod Ars Kopije, kažu: "Poštovani, minimalno treba naručiti 3m2, cijena po m2 iznosi 33,18€+pdv"
Naručivat ću ja danas matove, pa ako se netko hoće ubaciti, vjerojatno će biti jeftinije. Možete mi se javiti porukom, razmislite koje hoćete ili pošaljete sliku.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Ima zahvala: 908 puta
- pohvaljen: 1037 puta
- Kontakt:
- Zorzy
- Reactions:
- Ima zahvala: 486 puta
- pohvaljen: 188 puta
- Kontakt:
Prelude je dobar. Bar prvi, drugi nismo igrali. Dodaje dodatne bonuse za start koji malo naprave početak raznolikijim, a i lakšim.
- Zoki
- Reactions:
- Ima zahvala: 28 puta
- pohvaljen: 53 puta
- Kontakt:
Prelude je dobar. Ubrza inaće spori start.
Venus next je ok-ish, ništa posebno.
Turmoil je meni osobno bezveze ali frendovi ga vole.
Colonies je meni najdraži. Dodaje još interakcije između igrača.
Venus next je ok-ish, ništa posebno.
Turmoil je meni osobno bezveze ali frendovi ga vole.
Colonies je meni najdraži. Dodaje još interakcije između igrača.
-
- Reactions:
- Ima zahvala: 95 puta
- pohvaljen: 90 puta
- Kontakt:
Meni se isto prelude svidja, ubrza početak igre, pa budu zanimljivije one prve runde, mada znam da to nekima ne paše. Po meni jedini nedostatak je da se nekad zna dogodit da netko baš izvuče predobru kombinaciju kompanije, prelude karti i početnih karti pa ostali nemaju baš previše šansi odmah od početka.
Prelude 2 nabavio, al još nisam isprobao.
Venus Next po meni suvišan, češće igramo bez njega.
Prelude 2 nabavio, al još nisam isprobao.
Venus Next po meni suvišan, češće igramo bez njega.
- Mago de Umago
- Reactions:
- Kontakt:
- Gordan
- Reactions:
- Ima zahvala: 356 puta
- pohvaljen: 713 puta
- Kontakt:
Prelude je jedna od onih ekspanzija koja odmah postane integralni dio igre i više ni ne razmišljaš o igranju bez nje.
Venus nije takva. Dodaje neke stvari koje su... onako. Može s njima, al i ne mora. Dodaju nešto šta može bit zanimljivo, al isto tako možda i razvodne igru. Osim toga dodaju i novi nestandardni resurs (floatere) koji objektivno postaju vrijedni spomena tek kad se doda i Colonies ekspanziju (i projekte u njoj koji se tiču floatera).
Međutim, ima u Venus ekspanziji nekoliko projekata i korporacija koje su neovisne od samog Venus tracka i jako su dobre.
Prelude 2 sam igrao samo u solo mode i čini mi se da donosi jako zanimljive stvari - interaktivne prelude (s efektima i akcijama) i neke ok korporacije.
Po meni:
- Prelude obavezno,
- Venus opcionalno (mi smo godinama igrali samo s kartama koje nemaju referencu na Venus track),
- Colonies obavezno,
- Prelude 2 ne donosi nikakvu novu mehaniku, samo proširuje Prelude tako da nije obavezno, ali je dobro,
- Turmoil ako si mazohist.
I naravno, rotirat Tharsis, Hellas, Elysium i ove novije mape redovito.
Venus nije takva. Dodaje neke stvari koje su... onako. Može s njima, al i ne mora. Dodaju nešto šta može bit zanimljivo, al isto tako možda i razvodne igru. Osim toga dodaju i novi nestandardni resurs (floatere) koji objektivno postaju vrijedni spomena tek kad se doda i Colonies ekspanziju (i projekte u njoj koji se tiču floatera).
Međutim, ima u Venus ekspanziji nekoliko projekata i korporacija koje su neovisne od samog Venus tracka i jako su dobre.
Prelude 2 sam igrao samo u solo mode i čini mi se da donosi jako zanimljive stvari - interaktivne prelude (s efektima i akcijama) i neke ok korporacije.
Po meni:
- Prelude obavezno,
- Venus opcionalno (mi smo godinama igrali samo s kartama koje nemaju referencu na Venus track),
- Colonies obavezno,
- Prelude 2 ne donosi nikakvu novu mehaniku, samo proširuje Prelude tako da nije obavezno, ali je dobro,
- Mago de Umago
- Reactions:
- Kontakt:
Prije nego sam ovo procitao vec sam naručio:Gordan je napisao/la: 27 stu 2024, 13:46 Prelude je jedna od onih ekspanzija koja odmah postane integralni dio igre i više ni ne razmišljaš o igranju bez nje.
Po meni:
- Prelude obavezno,
- Colonies obavezno,
- TM
- Prelude
- Colonies
Mape nisu imali, ali budem obavezu. Mozda cak razmislim i o playmatima ako se budu opet naručivali.
- Ovi su korisnici zahvalili autoru Mago de Umago za post:
- Gordan