fantasy flight games
Re: fantasy flight games
a kakav je Game of thrones 2nd edition i Twilight imperium? te dve me uzbuđuju....
- mado
- Reactions:
- Ima zahvala: 1190 puta
- pohvaljen: 1200 puta
- Kontakt:
Obje igre su odlične. Traju dugo, ima se kaj za objašnjavati, ali sati igre prelete. Obje igre smo igrali u igraonici već nekoliko puta i ljudi su se svaki put dobro zabavili. Ja sam obje igrao samo 1x do sad nažalost.
- buraz
- Reactions:
- Ima zahvala: 403 puta
- pohvaljen: 114 puta
- Kontakt:
komplicirane.
za početnike nisu preporučljive.
i mogu potrajati.
i trajati.
i trajati.
i mogu potrajati.
i trajati.
i trajati.
- miljenko
- Reactions:
- Ima zahvala: 979 puta
- pohvaljen: 336 puta
- Kontakt:
no ako nisi imao problema s Runewarsima, neces ni s ove dve igre... S tim da Twilight imperium ima jos vise pravila nego runewars... Obje su fantasticne igre, neces s niti jednom pogrijesiti...buraz je napisao/la:komplicirane.
pozz svima ... nisam ni znao da se u hr forumira o board gejmovima uopće
... nedavno sam naišao na ovaj forum ....
ima li smisla uopće nabavljat 2nd ed GOT ako se več posjeduje 1st sa obje expanzije ? pretpostavljam ne ... sudeći po onom što sam preletio na bgg ?

ima li smisla uopće nabavljat 2nd ed GOT ako se več posjeduje 1st sa obje expanzije ? pretpostavljam ne ... sudeći po onom što sam preletio na bgg ?
- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Dobrodošao!Dtroon je napisao/la:pozz svima ... nisam ni znao da se u hr forumira o board gejmovima uopće... nedavno sam naišao na ovaj forum ....
Ooo da, forumira se. Dapače, sve nas je više i ide to polako.
Za AGOT će ti odgovoriti ekipa koja je i igra, ovo moje je bio mali off-topic

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw
- thegrey
- Reactions:
- Ima zahvala: 78 puta
- pohvaljen: 204 puta
Po meni ne. Bolje lovu potrosi na nesto drugo ili pametno ulozi.
Prva edicija + expovi je fino popravljena i igriva, a ima i neke stvari koje jos nisu stavljene u drugu (npr. leaderi).
Prva edicija + expovi je fino popravljena i igriva, a ima i neke stvari koje jos nisu stavljene u drugu (npr. leaderi).
aj odlično .... kad smo počinjali sa bg ... nakon što smo d20 kockice objesili o klingrof je napisao/la:Dobrodošao!Dtroon je napisao/la:pozz svima ... nisam ni znao da se u hr forumira o board gejmovima uopće... nedavno sam naišao na ovaj forum ....
Ooo da, forumira se. Dapače, sve nas je više i ide to polako.

eh ...lideri su baš odlična stvar ... i mislio sam da je tako ... hvala ... ulaže se ... širi se kolekcija polakothegrey je napisao/la:Po meni ne. Bolje lovu potrosi na nesto drugo ili pametno ulozi.

- grof
- Redovni član udruge
- Reactions:
- Ima zahvala: 1622 puta
- pohvaljen: 2445 puta
- Kontakt:
Slažem se! Hvala!Dtroon je napisao/la: aj odlično .... kad smo počinjali sa bg ... nakon što smo d20 kockice objesili o klin... našao sam jedino tu i tamo neki topic o bg na drugim forumima ... ali može se reći skoro pa ništa... poslije nisam ni tražio .... ovo je vrlo pohvalna inicijativa
Kad dignemo Udrugu, možda nađeš i neku svoju nišu za korisno djelovanje u zajednici!

Ne prestajemo igrati jer smo ostarjeli, nego smo ostarjeli jer smo prestali igrati. - G.B. Shaw